DETACHEREN

We scheppen er genoegen in, de verbinding tussen de vragende en aanbiedende partijen te realiseren. Daar we zelf al jaren in de sector werkzaam zijn, menen wij te kunnen zeggen dat we een goed oog hebben voor de Kwaliteit die de sector behoeft. We willen dan ook niet zomaar beschikbare kandidaten voordragen, we willen vooral (zeer) goede kandidaten bemiddelen.
Natuurlijk vragen wij daar een passende vergoeding voor. En in het woordje ‘passend’ zit’m nou net de crux. Wij zijn niet zozeer bezig met ‘winstoptimalisatie’ of met ander-soortige ‘overlevingsstrategieën’.
Detacheren is voor ons helemaal geen hoofddoel; we houden onszelf reeds als ZZP’er in stand. Wij vinden het gewoon leuk om te luisteren naar wat er zoal speelt binnen organisaties, na te denken over wat we hebben gehoord, om vervolgens de juiste mensen aan elkaar te knopen en te verbinden.
Omdat we op veel plekken komen, horen we nu eenmaal veel en we delen die informatie gemakkelijk.
Om het een en ander ‘passend’ te houden, vragen we een vast bedrag van € 10,00 per uur excl. btw voor onze bemiddeling. Daarbij maakt het ons niet uit wat de één als opdrachtgever maximaal wil betalen en wat de ànder als ZZP’er persé na aftrek van de bemiddelingskosten wil overhouden: het bemiddelingsbedrag blijft steeds hetzelfde en iedereen maakt zelf zijn/haar keuzes.
Wat wij kunnen en zullen doen, is volledig open en transparant opereren naar alle betrokken partijen.